Sodexo BRS wordt Pluxee

Pluxee is wereldwijd dé toonaangevende partner voor werknemersvoordelen en medewerkersbetrokkenheid. We openen een wereld vol mogelijkheden voor iedereen. Ons nieuwe merk barst van de ambitie voor de toekomst. En blijft zich inzetten om duurzaam en verantwoord samen te werken met lokale gemeenschappen.

We leveren meer dan 250 baanbrekende producten in 31 landen. En werken samen met 1,7 miljoen handelaren. Zo helpen we jouw medewerkers om beter te genieten van wat écht telt in hun leven.

 

Het verhaal schuilt in de naam

“Plux” staat voor positiviteit. Het visualiseert alles waar we voor staan: een wereld vol mogelijkheden openen en méér mogelijk maken.

De “X” symboliseert hoe we die wereld vol mogelijkheden omzetten naar gepersonaliseerde, duurzame ervaringen voor onze klanten, handelaren, consumenten en medewerkers.

De dubbele “EE” achteraan is de kern van wat we doen: “Employee Engagement”, of medewerkersbetrokkenheid.


Waarom een nieuw merk?

De Benefits and Rewards Services-activiteit van Sodexo wordt Pluxee. Ontdek waarom dé wereldwijde partner voor werknemersvoordelen en medewerkersbetrokkenheid verdergaat onder een nieuwe naam en identiteit.

 

Elke dag een rijker leven voor 36 miljoen mensen

Pluxee is een merk dat gedreven wordt door waardevolle ervaringen. We vinden de sector van werknemersvoordelen en medewerkersbetrokkenheid opnieuw uit. En zijn een plek waar consumenten, handelaren en klanten méér krijgen van wat er echt toe doet.