Onze blog

Image
Pluxee card advantages

Actua

Pluxee: het verhaal achter de naam

Een tijdje geleden lanceerden we trots onze nieuwe naam: Pluxee. Zo geven we vorm aan een heel nieuw tijdperk op het gebied van werknemersvoordelen en medewerkersengagement. Maar weet jij waarom we precies voor die naam hebben gekozen? En wat het verhaal is achter Pluxee?

Meer weten
Image
Zero-waste-eco

Actua

Als deel van de Belgian Alliance for Climate Action geloven we sterk in de economische voordelen van op wetenschap gebaseerde klimaatactie. De bedrijfswereld vertegenwoordigt een groot potentieel om de klimaattransitie in een stroomversnelling te brengen.

Image
Homme mangeant un tacos aux crevettes

Actua

Omwille van het snel wisselende economische klimaat is het voor elk bedrijf essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste markttrends, ook in de voedingssector. In dit marktoverzicht kom je meer te weten over de impact van de toeleveringskosten op de prijs van de eindproducten.

Image
Une jeune fille qui boit un café

Actua

Of klanten al dan niet tevreden zijn, is doorslaggevend voor het succes van een handelszaak. Om je huidige klanten te behouden en nieuwe aan te trekken, moet je dus de best mogelijke klantenervaring bieden.
Wist je bijvoorbeeld dat een kortere wachttijd een van de meest effectieve manieren is om de klantentevredenheid te verhogen?

Image
Jeune fille accrochant des guirlandes de Noël

Actua

Voor veel handelaars is de eindejaarsperiode de meest rendabele van het hele jaar. Maar wat na Kerstmis en Nieuwjaar?
Ook dan zijn er nog mogelijkheden om klanten en prospects aan te trekken en je verkoop de hoogte in te jagen. We zetten enkele populaire datums op een rijtje om het nieuwe jaar winstgevend te beginnen.

Image
Jeune fille sur son skateboard regardant son smartphone

Actua

Ons nieuwe merk barst van de ambitie. Het blijft zich ook inzetten om duurzaam en verantwoord met jullie samen te werken.

Image
Dad carrying his daughter on the beach

Actua

Ontdek concreet hoe duurzaamheid de kern is van wat we doen.
Pluxee presenteert met trots zijn Corporate Responsibility Report voor 2023. In dit uitgebreide document lees je hoe we onze duurzame missie in de praktijk zetten – elke dag opnieuw. Het rapport wil niet alleen onze verwezenlijkingen op een rijtje zetten. Het is een routekaart voor de toekomst, waarbij we het elk jaar nóg beter willen doen.

Image
Card and pink dress

Actua

In België zijn maaltijdcheques van Pluxee fiscaal aftrekbaar. Maar wat betekent dat precies? En is dit voordeel zowel van toepassing voor de werkgever als voor de werknemer? Dit is wat je moet weten over de fiscale aftrekaarheid van dit extralegale voordeel.

Image
Payconiq banner

Actua

Droom jij er al van om jouw klanten de mogelijkheid te bieden om met hun maaltijdcheques te betalen via hun smartphone? Dit is nu mogelijk dankzij de samenwerking met Payconiq, een mobiele betaaldienst waarmee je eenvoudig en veilig betalingen kunt ontvangen op basis van een gescande QR-code.

Image
Consumption comite paritair

Actua

Een beknopt overzicht van elke sectorovereenkomst rond de koopkrachtpremie

Binnen het Interprofessioneel Akkoord 2023-2024 is een loonsverhoging voor je medewerkers niet mogelijk. Met de koopkrachtpremie wil de federale regering werknemers een financieel duwtje in de rug geven.

Image
Pluxee card advantages

Actua

De activiteit Benefits and Rewards Services van Sodexo, de leidende partner in werknemersvoordelen en medewerkersbetrokkenheid, krijgt een nieuw merk, Pluxee

Image
Paiement mobile banner

Digitalisering

Als klanten online shoppen, ligt het voor de hand dat ze mobiel betalen. Maar ook in de winkel is de smartphone een van de belangrijkste betaalmiddelen voor de Belgen, naast de bankkaart. De cijfers spreken voor zich.

Image
3 HR-tips banner

Actua

De zomer komt snel dichterbij en je werknemers beginnen aan hun vakantie te denken. We vertellen je hoe je jobstudenten aantrekt om geen handen te kort te komen.

Image
SEO-SEA banner

Digitalisering

Wil je vandaag met je zaak aandacht trekken? Dan moet je online te vinden zijn. Een website is daarvoor cruciaal, maar hoe trek je bezoekers aan?

Image
Paiement mobile banner

Digitalisering

Met GonnaOrder krijg je als horecaprofessional toegang tot een unieke digitale tool waarmee je de productiviteit van je personeel kan optimaliseren en je klanten een nog betere ervaring bieden.

Image
Youlend flexible banner

Actua

YouLend, een financieringsoplossing op maat voor kmo’s met terugbetalingen op basis van de inkomsten.