Onze blog

Image
Payconiq payement

Actua

Maaltijdcheques via Payconiq: nu nóg makkelijker!

Payconiq is een mobiele betaaldienst waarmee je eenvoudig en veilig betalingen kunt ontvangen dankzij een QR-code. Het is de ideale oplossing als je geen betaalterminal hebt!

Meer weten
Image
Plante dans une main

Actua

Bedrijven en handelszaken leveren geen inspanningen voor het milieu omdat dit nu eenmaal een trend is: in België zijn ze dat gewoon verplicht. Maak nu van de nood een deugd: ontdek 4 milieuvriendelijke en makkelijk uit te voeren ingrepen om je zaak duurzamer én aantrekkelijker voor milieubewuste klanten te maken.

Image
Father with his girls receiving gifts

Actua

Vaderdag komt er al snel aan. Als handelaar weet je natuurlijk perfect dat dit de ideale gelegenheid is om je klanten één dag lang een onvergetelijke ervaring te bieden en vooral: om ze bij jou het ideale vaderdagcadeau te laten vinden! Ontdek hoe je dat doet in 4 eenvoudige stappen.

Image
Sven en Petra houden de Pluxee-kaart vast

Actua

Vorige week nomineerde de HR Excellence Awards 2024 Pluxee als “Best Employee Engagement & Rewards Company”. De jaarlijkse awards evalueren gerichte klantenoplossingen van ondernemingen. Om hun dossier kracht bij te zetten, vroeg de jury naar een case die die service duidelijk tentoonstelt. Daarbij schoof Pluxee haar geleverde werk voor de grootste publieke werkgever BOSA, de Fod Beleid & Ondersteuning naar voren. Een klantenoplossing op maat waarbij Pluxee 65.000 ambtenaren voorziet van maaltijdcheques. Het contract met BOSA vormt het grootste contract binnen de sector van maaltijdcheques.

Image
Collega's nemen een foto voor Internationale Vrouwendag

Actua

Gendergelijkheid en een inclusieve werkvloer: daar zet Pluxee mee de schouders onder. Internationale Vrouwendag (8 maart) is dan ook het perfecte moment om dat engagement in het voetlicht te plaatsen. Want alleen door de positie van vrouwen te versterken, bouwen we allemaal samen aan een betere toekomst.

Image
Pluxee card advantages

Actua

Een tijdje geleden lanceerden we trots onze nieuwe naam: Pluxee. Zo geven we vorm aan een heel nieuw tijdperk op het gebied van werknemersvoordelen en medewerkersengagement. Maar weet jij waarom we precies voor die naam hebben gekozen? En wat het verhaal is achter Pluxee?

Image
Zero-waste-eco

Actua

Als deel van de Belgian Alliance for Climate Action geloven we sterk in de economische voordelen van op wetenschap gebaseerde klimaatactie. De bedrijfswereld vertegenwoordigt een groot potentieel om de klimaattransitie in een stroomversnelling te brengen.

Image
Homme mangeant un tacos aux crevettes

Actua

Omwille van het snel wisselende economische klimaat is het voor elk bedrijf essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste markttrends, ook in de voedingssector. In dit marktoverzicht kom je meer te weten over de impact van de toeleveringskosten op de prijs van de eindproducten.

Image
Une jeune fille qui boit un café

Actua

Of klanten al dan niet tevreden zijn, is doorslaggevend voor het succes van een handelszaak. Om je huidige klanten te behouden en nieuwe aan te trekken, moet je dus de best mogelijke klantenervaring bieden.
Wist je bijvoorbeeld dat een kortere wachttijd een van de meest effectieve manieren is om de klantentevredenheid te verhogen?

Image
Jeune fille accrochant des guirlandes de Noël

Actua

Voor veel handelaars is de eindejaarsperiode de meest rendabele van het hele jaar. Maar wat na Kerstmis en Nieuwjaar?
Ook dan zijn er nog mogelijkheden om klanten en prospects aan te trekken en je verkoop de hoogte in te jagen. We zetten enkele populaire datums op een rijtje om het nieuwe jaar winstgevend te beginnen.

Image
Jeune fille sur son skateboard regardant son smartphone

Actua

Ons nieuwe merk barst van de ambitie. Het blijft zich ook inzetten om duurzaam en verantwoord met jullie samen te werken.

Image
Dad carrying his daughter on the beach

Actua

Ontdek concreet hoe duurzaamheid de kern is van wat we doen.
Pluxee presenteert met trots zijn Corporate Responsibility Report voor 2023. In dit uitgebreide document lees je hoe we onze duurzame missie in de praktijk zetten – elke dag opnieuw. Het rapport wil niet alleen onze verwezenlijkingen op een rijtje zetten. Het is een routekaart voor de toekomst, waarbij we het elk jaar nóg beter willen doen.

Image
Card and pink dress

Actua

In België zijn maaltijdcheques van Pluxee fiscaal aftrekbaar. Maar wat betekent dat precies? En is dit voordeel zowel van toepassing voor de werkgever als voor de werknemer? Dit is wat je moet weten over de fiscale aftrekaarheid van dit extralegale voordeel.

Image
Payconiq banner

Actua

Droom jij er al van om jouw klanten de mogelijkheid te bieden om met hun maaltijdcheques te betalen via hun smartphone? Dit is nu mogelijk dankzij de samenwerking met Payconiq, een mobiele betaaldienst waarmee je eenvoudig en veilig betalingen kunt ontvangen op basis van een gescande QR-code.

Image
Consumption comite paritair

Actua

Een beknopt overzicht van elke sectorovereenkomst rond de koopkrachtpremie

Binnen het Interprofessioneel Akkoord 2023-2024 is een loonsverhoging voor je medewerkers niet mogelijk. Met de koopkrachtpremie wil de federale regering werknemers een financieel duwtje in de rug geven.

Image
Pluxee card advantages

Actua

De activiteit Benefits and Rewards Services van Sodexo, de leidende partner in werknemersvoordelen en medewerkersbetrokkenheid, krijgt een nieuw merk, Pluxee