Betaal vanaf 24 maart met je maaltijdcheques via Payconiq by Bancontact

Vanaf donderdag 24 maart kunnen jij en je medewerkers betalen met maaltijdcheques via Payconiq by Bancontact. Specifiek gaat het om een pilootproject dat van start gaat in Antwerpen. De nieuwe betaalmethode wordt aanvaard bij een 100-tal handelaars die zijn aangesloten bij Sodexo en betalingen via Payconiq aanvaarden. Nog voor de zomer volgt ook de rest van België!

De app Payconiq by Bancontact is een betaalapp die beheerd wordt door Bancontact Payconiq Company en waarmee je in België eenvoudig een handelaar kan betalen met behulp van je smartphone. Het systeem is razend populair in ons land: vorig jaar maakte 4,8 miljoen Belgen gebruik van de app en boden 45.000 verkooppunten betalingen via de app aan.

Deze nieuwe samenwerking past in onze strategie om de producten van Sodexo te innoveren en te digitaliseren. Naast het praktische aspect bieden we jouw werknemers een extra technologie aan om hun cheques dagelijks te gebruiken.

De app Payconiq by Bancontact is erg handig én hygiënisch. Je hoeft het toetsenbord van de betaalterminal niet meer aan te raken. Je scant de QR-code van de handelaar en tikt je geheime code in op je smartphone om de betaling te voltooien.  

 Binnenkort beschikbaar voor je Lunch Pass

Tijdens het 1ste trimester van dit nieuwe jaar lanceren we een testfase.  Dan kunnen jij en je medewerkers via de app Payconiq by Bancontact met maaltijdcheques betalen in de regio Antwerpen bij handelaars die zijn aangesloten bij Sodexo en die betalingen via Payconiq aanvaarden. Nog voor de zomer volgt ook de rest van België!

 Waarom via Payconiq betalen met Lunch Pass?

  • Met de app Payconiq by Bancontact heb je je Sodexo Card altijd bij de hand
  • Meerdere gezinsleden kunnen je maaltijdcheques gebruiken
  • Je kan je resterende saldo snel raadplegen op je smartphone voor je je maaltijdcheques gebruikt
  • Je betaalt rechtstreeks en contactloos via je smartphone
  • Je kan nu ook met je Lunch Pass betalen bij handelaars die aangesloten zijn bij Sodexo maar geen betaalterminal hebben en die Payconiq aanbieden via een QR-sticker.