Herbeleef Sodexo’s HR Summit: zo werf én behoud je talent in 2022

Sodexo’s eerste HR Summit SOCONF 2022 was een overdonderend succes. Vijf toppers uit de wereld van HR en rekrutering deelden hun inzichten over dé HR-trends van 2022. Het Franstalige publiek kon de HR Summit volgen op dinsdag 8 maart, de Nederlandstalige editie vond plaats op 15 maart.

Het onderwerp van deze boeiende webinar luidde: “Hoe werf en behoud je het beste talent in 2022”. Meer dan 400 deelnemers werden verrast door verrassende visies, sterke tips en belangrijke informatie over rekrutering en retentie.

HR Summit gemist? Geen probleem! Bekijk de webinar

➤ Een prikkelende mix van sprekers

Het panel van onze HR Summit zorgde voor een leerrijk debat over de opportuniteiten en uitdagingen rond HR. Benieuwd naar de topics en inzichten die je ontdekt in de video van onze webinar? Dan vind je hier alvast een voorsmaakje:

  1. Lenny Benaïcha is Chief Growth Officer bij Kazi. Hij deelde zijn inzichten over de evoluties in de HR-wereld. Hoe schep je professionele verwachtingen? Wat zijn tweezijdige assessments? En hoe kan je die gebruiken?
  2. Christel Ergo – onze Sodexo HR Director – ging dieper in op de eigenschappen van een aantrekkelijk salarispakket, de belangrijke rol van HR binnen ondernemingen én het belang van werknemersbetrokkenheid.
  3. Koen Blanquart dook als Strategy Consultant en auteur in enkele belangrijke thema’s. Wat is een transnationale organisatie (en waarom moet jouw bedrijf er een worden)? Waarom is een verschuiving naar asynchroon werk een cruciaal element in retentiemanagement? En hoe pas je de derde werkplek voor kenniswerkers in?
  4. Tony Swinnen (Development Specialist bij SD Worx) en Stijn Sommerijns (Growth Marketing Director bij Upthrust) deelden hun HR-tips. Growth Marketing aanwenden om talent aan te werven? Risico’s minimaliseren en het rendement van je talent acquisitie maximaliseren? Een duidelijk beeld krijgen van het aantal nieuwe kandidaten? Zij vertellen je er alles over.

➤ Zelf de HR Summit ontdekken? Check nu de webinar!

Sodexo’s HR Summit 2022 zat boordevol cruciale lessen en inzichten over de toekomst van HR, rekrutering en retentie.

Tijd om je HR-expertise op punt te zetten? Neem alsnog deel aan dit succesvolle event: klik op de link hieronder om de webinar te bekijken!

https://info.sodexo.be/nl-be/soconf2022/replay