Maaltijdcheques worden 12 maanden geldig | Sodexo België

Maaltijdcheques worden 12 maanden geldig

U bent zeker reeds op de hoogte dat de wet die de geldigheidsduur van de maaltijdcheques verlengt tot 12 maanden (tot nu toe is deze beperkt tot 3 maanden) in het Belgisch Staatsblad werd gepubliceerd en vanaf 12 augustus 2013 in werking treedt.

Wat Sodexo betreft, willen wij u informeren dat de nieuwe geldigheidsdata op de Lunch Pass® (alsook de geldigheidsdata van de elektronische maaltijdcheques op de Sodexo Card®) volgens de wetsbepalingen zullen worden aangepast.

Opdat al uw medewerkers van de nieuwe geldigheidsduur kunnen genieten is het belangrijk dat u een duidelijk zicht kan hebben op uw maandelijkse en/of trimestriële bestellingen. Indien u beroep doet op een Sociaal secretariaat, raden wij u aan dit met uw raadgever te bespreken zodat er rekening wordt gehouden met deze nieuwe bepaling bij uw volgende bestelling.

TER HERINNERING: alle bestellingen van maaltijdcheques die vanaf 12 augustus 2013 geplaatst zullen worden, zullen een geldigheidsduur van 12 maanden hebben.

Wij staan uiteraard te uwer beschikking mocht u nog vragen hebben rond bovenstaand bericht.

Met vriendelijke groeten,
Sodexo

Geschenkcheques en waarom ze zo populair zijn bij werknemers en bedrijven

Product

21.08.2018

Geschenkcheques en waarom ze zo populair zijn bij werknemers en bedrijven

De geschenkcheque wordt steeds meer op prijs gesteld om werknemers op een persoonlijke manier te motiveren en te belonen en ze in alle vrijheid hun geschenk te laten kiezen. Soms dient zo’n cheque als aansporing om doelstellingen te bereiken, soms gewoon als bedankje voor een goed uitgevoerde moeilijke taak. Wij leggen uit waarom hij zo populair wordt. Een manager die een medewerkster of medewerker wil bedanken voor haar of zijn…
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×