Enkele leuke ideetjes voor een kerstcadeau voor je medewerkers

De eindejaarsfeesten staan voor de deur, ben jij nog op zoek naar een leuk idee voor een eindejaarsgeschenk voor je teams? Geen zorgen, wij hebben enkele ideetjes opgelijst waarmee jij je medewerkers veel plezier kan doen!

1. Een bon om op koopjesjacht te gaan

Wie is er nu niet op zoek naar een mooie outfit voor de eindejaarsfeesten? Zara, Jack & Jones, Vero Moda, Celio… Enkele voorbeelden van kledingzaken waar je medewerkers in het uitgebreide assortiment dé perfecte outfit kunnen vinden voor de feesten!

2. Speelgoed of een gezelschapsspel

Verwarm het hart van klein en groot met een aangenaam spelmoment met hun familie of vrienden. Ontspanning en plezier gegarandeerd! Je vindt ze bijvoorbeeld bij Blokker of Maxi Toys.

3. Parfum

Met een parfum of schoonheidsproducten geef je steeds een geschenk waarmee je zowel hem als haar een plezier doet. Denk bijvoorbeeld aan Ici Paris XL, de parfumwinkel van eigen bodem die één van de topspelers is op de markt. Hier vinden je medewerkers zeker het geurtje dat ze zoeken! Op zoek naar verzorgingsproducten? Bij Yves Rocher vind je een uitgebreid gamma aan schoonheids- én gezondheidsproducten!

Bedank en motiveer je medewerkers met het ideale cadeau

4. Mooie decoratie of een leuke plant

De eindejaarsperiode geeft steeds zin om je wat gezellig in te duffelen en hier en daar te werken aan je interieur… Ga bijvoorbeeld naar Casa, waar je decoratie vindt voor in het hele huis. Of ga eens langs bij Floralux, Oh Green, zij bieden een erg grote keuze aan planten om je huis een fijne groene touch te geven.

5. Of waarom geen geschenk waarmee je alle ideeën hierboven kan schenken? Dat kan, met de cadeaucheque!

Je kan je medewerkers ook steeds een leuk geschenk geven met cadeaucheques, zoals bijvoorbeeld de Cadeau Pass. Hiermee geef je hen de vrijheid om zelf het ideale geschenk uit te kiezen. Zo geef je zeker het perfecte cadeau!

De Cadeau Pass is één jaar geldig en kan worden gebruikt in een erg uitgebreid netwerk van winkels in heel België.  
Bedank en motiveer je medewerkers met het ideale cadeau