Sta jij binnenkort ook in de gids van de 400 beste restaurants? Grijp je kans!

➤ Le Fooding lanceert zijn bekende gids in België

...En ons filiaal Entegra (groepsaankopen) sponsort het!

Een hippe, vrolijke en trendy culinaire gids ontbrak nog in België. Maar dat is verleden tijd, nu Le Fooding zijn gloednieuwe gids met 400 restaurants presenteert, met adressen in heel het land, van Namen tot Antwerpen en van Luik tot Brussel!

Le Fooding speurt al sinds 2000 naar de beste tafels in Frankrijk en is bij onze zuiderburen uitgegroeid tot een begrip. Dat de gids dit jaar voor het eerst ook in België verschijnt, doet heel wat stof opwaaien in gastronomische kringen!

Verfijnde restaurants, bistro’s die de stempel van de chef dragen, stijlvolle eetgelegenheden, kelders die je dorst lessen, karaktervolle zaken, kortom, dit is de crème de la crème van de Vlaamse, Brusselse en Waalse food scene.

➤ Waarom wij deze gids zo symbolisch vinden...

Voor consumenten is deze gids gewoon onmisbaar. Over 164 pagina’s richt hij de schijnwerpers evengoed op nieuwe restaurants als op eerbiedwaardige etablissementen die soms meer dan 250 jaar bestaan! Wat ze gemeen hebben? Een slimme mix van lekker eten en veel sfeer en daar mogen ze trots op zijn!

Naar elke editie van de Fooding wordt reikhalzend uitgekeken en het succes van de gids is verzekerd. De vermelde restaurants, die zorgvuldig zijn geselecteerd voor hun uniek aanbod, krijgen nationale bekendheid. Het aantal downloads ligt erg hoog en de gids is bovendien op papier verkrijgbaar in de betere boekhandels en krantenwinkels en in de Delhaize supermarkten. Voor restaurants is deze gids van onschatbare waarde!

➤ Hoe kan ik in de gids worden opgenomen?

Als Sodexo-lid krijg je de unieke gelegenheid om in contact te komen met het Fooding-team. Entegra is als lid van de Sodexo-familie immers hoofdsponsor van de gids. Dankzij hun partnerschap kunnen ze je etablissement voorstellen aan het Fooding-team, waardoor je de kans krijgt om te worden opgenomen in de volgende Fooding-gids!

Bovendien schenkt Entegra gratis gidsen aan de eerste 50 restaurants die hun gegevens hieronder noteren!

Ik waag mijn kans

➤ Over Entegra

Entegra is de grootste groepsinkooporganisatie voor levensmiddelen ter wereld. Ze helpt horecabedrijven van elke grootte om te groeien dankzij:

  • toegang tot lagere prijzen die mogelijk zijn door hoge inkoopvolumes,
  • het beperken van leveringsproblemen door ondersteuning bij productschaarste, marktkennis en stabiliteit van de toeleveringsketen,
  • operationele ondersteuning, onder andere door menu-optimalisatie, minder voedselverspilling en inkoop van lokale producten.

Meer weten over hoe Entegra


*Let op: Entegra en Le Fooding zijn afzonderlijke entiteiten.