December 2023: Sodexo Benefits & Rewards Services wordt Pluxee

Ons nieuwe merk barst van de ambitie voor de toekomst. En blijft zich inzetten om duurzaam en verantwoord samen te werken met jullie.

➤ Nieuwe kaart, maar identieke commerciële voorwaarden


Samen met de lancering van het nieuwe merk Pluxee komt er vanaf oktober 2023 ook een nieuwe Sodexo-kaart. Maar alle Belgische consumenten kunnen hun huidige Sodexo-kaart blijven gebruiken tot aan de vervaldag ervan. Je zal dus merken dat er in de overgangsperiode twee soorten kaarten naast elkaar bestaan.

Voor jou als handelaar heeft de komst van de nieuwe kaart nauwelijks gevolgen. Aan je contract en commerciële voorwaarden (commissie, terugbetaling) verandert er niets. Je zal wel nieuwe raamstickers ontvangen.

➤ Wat zijn jouw voordelen?

Sodexo wil met Pluxee meer waarde creëren voor alle betrokken partijen, dus zeker ook voor jou als handelaar. Hoe we dat doen? Door hogere bezoekersaantallen in je verkooppunten te bevorderen en door je aan de hand van data te helpen je consumenten beter te begrijpen en beter met hen te communiceren.

➤ Prioriteiten van Pluxee

Pluxee wil tegen 2025 in de eerste plaats:

  • Zijn historische activiteiten – maaltijdcheques – versterken en daarbij vooral inzetten op het aantrekken van nieuwe bedrijven die cheques aan hun medewerkers willen geven. Die ze op hun beurt bij jou komen uitgeven in je zaak.
  • Zijn aanbod inzake welzijn, cadeaus, medewerkersbetrokkenheid, koopkrachtversterkende diensten en mobiliteit uitbreiden. Dit betekent meer koopkracht voor jouw klanten om in je winkel uit te geven.
  • Zijn diensten nog toegankelijker maken via één centraal digitaal platform.
Ga voor meer informatie naar de Pluxee website!