Sport & Culture Pass: (vrije) tijd om je medewerkers écht te belonen

De verloning waar je medewerkers echt blij van worden? Dat is tijd. Tijd voor zichzelf, tijd voor vrienden en familie. Tijd om te genieten van waar het écht om draait in het leven. En dat is precies wat je hen schenkt met Sport & Culture Pass van Sodexo.

➤ Vrije tijd vol voldoening = efficiënter aan het werk

Het voorbije jaar was voor tal van mensen een financiële uitdaging. Door de energiecrisis werd bespaard op hobby’s en ontspanning. Medewerkers die de tijd vinden om te ontspannen, gaan achteraf echter met meer energie terug aan het werk. Hoe help je hen daarbij?

De batterijen opladen is nodig om efficiënt te zijn op de werkvloer. Met Sport & Culture Pass gun je jouw werknemers een vrije tijd vol activiteit en voldoening. Zo kunnen ze weer met de juiste mindset aan de slag. En daar plukt jouw bedrijf de vruchten van.

➤ Een wereld vol mogelijkheden

De 100% digitale Sport & Culture Pass geeft jouw medewerkers toegang tot een ontzettend ruime waaier aan activiteiten. Een voorstelling meepikken in het theater, zich inschrijven in hun favoriete sportclub, een concert bekijken of met de kinderen naar de dierentuin: het kan allemaal.

Ze kunnen hun Sport & Culture Pass gebruiken in een uitgebreid netwerk van organisaties en bedrijven. Musea? Check! Zwembaden? Check! Boekhandels, bioscopen, dierenparken en theaters? Zeker weten!

➤ Hun energie, de motor voor jouw bedrijf

Beloon je werknemers met een extralegaal voordeel waar ze echt op zitten te wachten. Geef hen tijd om hun batterijen op te laden. Zodat hun energie de motor blijft achter jouw bedrijf.

Oh, en niet alleen je medewerkers worden verwend met de Sport & Culture Pass. Ook jouw bedrijf haalt er heel wat voordeel uit. Want de Sport & Culture Pass is verrassend fiscaal voordelig.