Pincode vergeten? Zo vind je hem terug via Sodexo4you

Non-stop innoveren om het leven van je medewerkers nóg makkelijker te maken? Bij Sodexo zoeken we continu naar vernieuwende producten en services. Maar ook onze bestaande diensten verbeteren we met nieuwe, handige features.

Door in te zetten op technologische verbeteringen, bieden we jou en je medewerkers een gebruikerservaring op het hoogste niveau. Zo hebben we onze Sodexo4You-app nog gebruiksvriendelijker gemaakt!

➤ Pincode vergeten? Kan gebeuren!

In een wereld van pinpassen en wachtwoorden vergeet je soms al eens een pincode. Zeker wanneer je medewerkers hun Sodexo Card al een tijdje niet meer gebruikt hebben. Voortaan vinden ze snel en makkelijk hun pincode terug via de Sodexo4you-app.

Geen gedoe met pincodes aanvragen en wachten aan de brievenbus voor een document met de nieuwe code. Jouw werknemers kunnen in één minuut hun pincode opvragen, in enkele simpele stappen.

➤ Pincode Sodexo4you terugvinden: zo werkt het

Laat je medewerkers weten hoe ze makkelijk hun verloren pincode kunnen opvragen:

1. Open de Sodexo4you-app.

2. Tik op “Meer” > “Mijn Sodexo Card beheren” > “Mijn pincode weergeven”.

Is de optie niet beschikbaar? Check dan of de laatste nieuwe versie van de app is geïnstalleerd.

Heb je de app nog niet gedownload? Geen probleem! De feature is ook beschikbaar op je account op Sodexo4you.be!

➤ Comfort én veiligheid: aan alles werd gedacht

Om de veiligheid te garanderen, zijn er enkele barrières ingebouwd in het systeem. Je medewerkers vinden makkelijk hun pincode terug én we helpen hen om dat op een veilige manier te doen.

• De weergegeven pincode is automatisch niet meer zichtbaar na 10 seconden.

• De pincode kan 3 maal per dag opgevraagd worden – met een limiet van 9 keer per week.

Het zijn de kleine, handige verbeteringen die bijdragen aan een optimale gebruikerservaring. Bij Sodexo blijven we nieuwe innovaties integreren. Zodat jij het beste kan aanbieden aan jouw medewerkers.

Heb je nog vragen over je Sodexo Card? Raadpleeg onze FAQ’s!