Sodexo4you-app op je smartphone werd vernieuwd

Wist je dat Sodexo alle gebruikers van de Sodexo Card een mobiele app aanbiedt voor zowel Android als iOS? Deze gebruiksvriendelijke en handige app laat je toe je saldo te raadplegen, je cheques en hun vervaldatum te bekijken en handelaars te vinden die je Sodexo-cheques aanvaarden. Het grote voordeel van een mobiele app die al deze diensten samenbrengt is natuurlijk dat je ze waar en wanneer je maar wil kan raadplegen!

➤ Minder werk voor jou

 

Deze mobiele app is erg geliefd bij onze Sodexo Card-gebruikers, want vooraleer ze aan de kassa staan kunnen ze in een oogopslag hun saldo in realtime raadplegen en kiezen voor de Sodexo Card als betaalmiddel, afhankelijk van hun resterende saldo.

Als jij of je medewerkers de app nog niet hebben gedownload, dan kan je dat gemakkelijk door deze QR-codes te scannen:

sodexo4you

Heb je de app al gedownload? Perfect! Dan hoef je helemaal niets te doen, je smartphone zou de app al automatisch vernieuwd moeten hebben. Is dat niet het geval (omdat je die functie bijvoorbeeld niet hebt toegelaten op je smartphone)? Geen probleem, start dan snel zelf de update van de app via de AppStore of Google Play.

➤ Een nieuwe, nog meer ergonomische app

 

De app kreeg een volledige make-over. Hij pakt niet alleen uit met een nieuwe en moderne look, maar ook met nieuwe functies waardoor de app nog een pak handiger en gebruiksvriendelijker is geworden.

We hebben geprobeerd de gebruikservaring zo intuïtief mogelijk te maken. Aarzel dus niet om ons te contacteren als je ons feedback wil geven.

S4Y app

➤ De nieuwigheden van de Sodexo4you-app

• Onmiddellijke toegang tot promoties en acties van onze partners die de elektronische cheques van Sodexo aanvaarden (maaltijdcheques, ecocheques en cadeaucheques)

Als je partner of echtgenoot/echtgenote ook een Sodexo Card bezit, kan je die toevoegen aan je Sodexo4you-app. Zo heb je een globaal overzicht van alle cheques in je huishouden.

• Je kan de geldigheid van je cheques in een oogopslag raadplegen vanaf het startscherm.

De vertrouwde functies van de app blijven uiteraard beschikbaar:

• Een overzicht van al je transacties en oplaadbeurten

Een rechtstreekse toegang naar de gegevens van onze klantendienst indien je vragen zou hebben

Een zoekmotor om een handelaar in je buurt te vinden die je Sodexo-cheques aanvaardt

• De mogelijkheid om je paswoord te wijzigen

Onmiddellijke oproepen naar Card Stop om je kaart te blokkeren wanneer deze gestolen werd of je ze verloren bent