Shop online met je Sodexo Card!

Goed nieuws! Sodexo lanceert online betalingen met de Sodexo Card Deze functie maakt je het leven een stuk gemakkelijker: voortaan kunnen jij en je medewerkers zorgeloos online shoppen en betalen.

Waarom online betalingen?

Online betalingen biedt meerdere voordelen voor bedrijven:

Steun aan onze lokale economie : om de Belgische economie te ondersteunen kunnen Sodexo-cheques online worden uitgegeven bij lokale partners. Je begunstigden kunnen het meeste uit hun cheques halen: door online te kunnen betalen beschikken je medewerkers over een nieuwe, bijkomende manier om hun cheques te gebruiken. De vrijheid om je cheques 24u/24 te gebruiken: online betalen laat je toe om wanneer je dat wil een bestelling te plaatsen: elke dag van de week en elk moment van de dag!
 

Wat kan je online kopen met de Sodexo Card ?

Wat kan je eigenlijk online kopen met je Sodexo Card? Eerst en vooral: gezonde, lokale voeding om de koelkast mee te vullen!

Onze eerste partner voor online betalingen is Foodbag. Een box die rechtstreeks aan huis geleverd wordt met lekker verse en lokale ingrediënten, waarmee je de heerlijkste recepten bereidt: • Originele gerechten • Belgische recepten • Gemakkelijk te bereiden gerechten Foodbag is Belgisch, lokaal, lekker en … aanvaardt voortaan online betalingen met de Lunch Pass! Ze leveren elke week maaltijdpakketten bestaande uit verse ingrediënten en inspirerende recepten. Hiervoor kiezen zij voor lokale leveranciers en biologische seizoensproducten. En als kers op de taart kiest Foodbag ook zo vaak mogelijk voor duurzame alternatieven. Opgelet, de komende maanden komen er nog tal van nieuwe partners bij. Zij zullen niet alleen betalingen met je Lunch Pass aanvaarden, maar ook met je Eco Pass en Cadeau Pass.
 

Activeer online betalingen met je Sodexo Pass!

Om de veiligheid van je gegevens te waarborgen en het online betaalproces automatisch te laten verlopen moet je eerst online betalingen activeren. Geen zorgen, dat is doodeenvoudig. Ga snel naar je Sodexo4You-profiel om de optie te activeren waarmee je online kan betalen met je Sodexo Card. Opgelet, je hebt om deze functie te activeren je Sodexo Card en je smartphone nodig.

Activeer online betalingen We wensen je veel online shopplezier met je Sodexo Card!