Is Eco Pass iets voor jou? Ontdek het zelf met deze handige checklist!

Heb je al gehoord van Eco Pass – de ecocheque van Sodexo? Het is dé manier om je werknemers te belonen op een duurzame manier, met een positieve impact op onze planeet.

Herken jij je in de volgende 5 puntjes? Dan is deze geweldige aanvulling op het loonpakket van je medewerkers de geknipte keuze. Volg de checklist en beslis zelf!

 

☑ Je beloont je medewerkers graag op een fiscaal interessante manier

In dat geval is Eco Pass beslist écht jouw ding. Dit extralegaal voordeel is immers volledig vrij van sociale lasten. Bovendien combineer je het moeiteloos met maaltijdcheques, cadeaucheques en sport- en cultuurcheques.

Je geeft je medewerkers dus een netto-boost, zonder een grote fiscale druk op jou als werkgever. Eco Pass is 100 % vrijgesteld van RSZ!

 

Een duurzame toekomst is voor jou enorm belangrijk

Bioproducten, duurzame mobiliteit, tweedehandsproducten, eco-bewuste logeeradresjes, frisgroene plantjes … Eco Pass is dé manier om te investeren in een gezonde toekomst voor ons allemaal.

Wist je dat maar liefst 54 % van de gebruikers van Eco Pass aangeeft dat de ecocheque hun koopgedrag duurzamer maakt?

Bovendien versterkt het jouw imago van verantwoorde werkgever. Een eigenschap waar kandidaten steeds meer waarde aan hechten. Een slimme keuze op verschillende fronten!

 

Je wil de koopkracht van je medewerkers voelbaar versterken

Talent aantrekken met een slim loonpakket én maximale koopkracht? Eco Pass biedt je medewerkers tot € 250 extra netto per jaar.

Da’s dus ontzettend goed voor hun portefeuille. Onmisbaar in tijden van inflatie!

 

☑ Je wil de lokale economie een duwtje in de rug geven

10.000 buurtwinkels aanvaarden Eco Pass. Tel daarbij nog eens de talloze online partners, warenhuizen en winkelketens. Een indrukwekkend netwerk aan handelaren, in de buurt van jouw medewerkers.

Dat maakt van Eco Pass een gebruiksvriendelijk extraatje, waar je werknemers overal mee terecht kunnen. Bovendien versterk je zo het lokale economische weefsel.

 

Nutteloze paperassen en trage procedures? Dat is niets voor jou!

Eco Pass is 100 % elektronisch beschikbaar voor je medewerkers en ontzettend makkelijk aan te vragen. Vul gewoon het online formulier in en wij doen de rest!

 

➤ Checklist voltooid? Bestel nu Eco Pass voor je medewerkers!

En, hoeveel vakjes van de checklist heb je aangevinkt? Je merkt het meteen: Eco Pass is dé oplossing voor werkgevers die hun team extra netto willen belonen. Het is duurzaam, handig in gebruik en fiscaal voordelig.

Klaar om zelf de impact van Eco Pass te ervaren? Vraag nu jouw Eco Pass aan!

Bestel Eco Pass