Hoe werkt dat precies, de Sodexo Lunch Pass?

Hoe werkt dat precies, de Sodexo Lunch Pass?

Wil je maaltijdcheques aan je werknemers geven en ben je op zoek naar de meest voordelige oplossing voor je bedrijf? Dan zal ons Lunch Pass-aanbod je zeker interesseren! Het is snel te implementeren en dagelijks eenvoudig te beheren, zowel door jou als je werknemers. Nog twijfels? Lees hieronder alles wat je moet weten over de Lunch Pass!

1. Wat is er bijzonder aan het Lunch Pass-aanbod?

De voordelen van maaltijdcheques

De maaltijdcheque is een extralegaal voordeel dat enorm wordt gewaardeerd en dat zowel voor het bedrijf als voor de werknemers interessant is. Er zijn tal van voordelen waaronder:

 • Een toename van de koopkracht tot € 160 netto per maand per werknemer.
 • Een goedkoop voordeel voor het bedrijf en zijn werknemers, omdat het 100% vrijgesteld is van sociale lasten en bedrijfsvoorheffing.
 • De werkgever kan tot 58% besparen in vergelijking met een salarisverhoging.
 • Het is een doeltreffend middel in het bestrijden van ziekteverzuim omdat werknemers voor elke gepresteerde dag een maaltijdcheque ontvangen.

De maaltijdcheque is daarom een krachtig middel voor elk bedrijf dat zijn salarispakket efficiënt en goedkoop wil optimaliseren.

We hebben de voordelen van de maaltijdcheque in het algemeen besproken, maar wat zijn nu de specifieke kenmerken van het Lunch Pass-aanbod van Sodexo?

Wat zijn de troeven van het Lunch Pass-aanbod?

Zoals je weet, moet je een gespecialiseerd uitgevend bedrijf kiezen om van maaltijdcheques te kunnen genieten. Om ons te onderscheiden van andere gespecialiseerde bedrijven en om een optimale klantervaring te garanderen, hebben we een compleet aanbod ontworpen met verschillende voordelen, bovenop die van de maaltijdcheque als zodanig:

 • Het opladen van de maaltijdcheques gebeurt erg snel en binnen de 24 uur na de bestelling.
 • De Sodexo-kaart, de drager van de maaltijdcheques, is 100% beveiligd met een pincode (die op elk moment kan worden gewijzigd, gedeactiveerd of opnieuw geactiveerd).
 • Je kunt je saldo 24/7 raadplegen via verschillende kanalen: website, app, klantendienst, kassaticket, betaalterminal in geval van onvoldoende saldo, e-mail en/of sms bij het laden of het verlopen van de cheques, enz.
 • Een zeer groot netwerk van meer dan 20.000 handelszaken: winkels, restaurants en supermarkten.
 • Het beheer van je maaltijdcheques is vereenvoudigd en gebeurt 100% online.
 • Een klantendienst die beschikbaar is wanneer dat nodig is of voor eventuele bijkomende vragen.

Download de maaltijdcheques whitepaper

Wat is de Sodexo Card?

De Sodexo Card werd ontwikkeld als drager van onze elektronische cheques (maaltijdcheques, ecocheques en cadeaucheques). Het is een smartcard die vrij veel lijkt op een klassieke bankkaart die op alle soorten betaalterminals wordt gebruikt.

Om een 100% veilige oplossing te garanderen, beschermen we de Sodexo-kaart met een pincode zodra de kaart wordt geproduceerd. In geval van verlies of diefstal is het ook mogelijk om de kaart te blokkeren via Card Stop of onze Klantendienst (24/7). Jij en je werknemers kunnen zo op een veilige manier genieten van alle cheques op de kaart.

Met de Sodexo Card genieten jij en je medewerkers van een snel en eenvoudig beheer. Een uitstekende manier om aan je bedrijf meerdere extralegale voordelen te geven zonder extra beperkingen!

2. Wat moet je doen om je eerste maaltijdcheques te ontvangen?

Bent je geïnteresseerd in ons Lunch Pass-aanbod, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Het is nochtans eenvoudig, je kunt vrijblijvend een gepersonaliseerde offerte aanvragen. Het proces is snel en soepel, zodat je geen tijd verspilt met administratieve rompslomp.

Ga als volgt te werk om je eerste maaltijdcheques te ontvangen en te genieten van onze vrijblijvende offerte:

 1. Vul de informatie over je bedrijf in (ondernemingsnummer en contactgegevens);
 2. Bepaal het aantal maaltijdcheques en het aantal werknemers dat hiervan zal profiteren;
 3. Bekijk de samenvatting van je gepersonaliseerde offerte en bevestig deze om klant te worden.

Eenmaal klant:

 1. Creëer je toegang tot je beveiligde Klantenzone;
 2. Voer de gegevens van de begunstigden in;
 3. Bestel je maaltijdcheques!

Zo eenvoudig is het! En als je vragen hebt of bijkomende informatie nodig hebt, staan onze teams voor je klaar.


Download de maaltijdcheques whitepaper

We willen onze klanten de best mogelijke ervaring bieden. Daarom is de Lunch Pass van Sodexo zo ontworpen om de procedures zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze teams blijven weliswaar beschikbaar om je te helpen als dat nodig is. Als je geïnteresseerd bent, kun je nu vrijblijvend een gepersonaliseerde offerte aanvragen of een adviseur vragen om contact met je op te nemen als je vragen hebt of bijkomende informatie wilt.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×