Goed nieuws: maaltijdcheques aan €8! | Sodexo België

Goed nieuws: maaltijdcheques aan €8!

Op 8 juni 2015 werd het Koninklijk Besluit die de verhoging van de nominale waarde van maaltijdcheques tot €8 toelaat in het Staatsblad gepubliceerd ! Vanaf 1 januari 2016  mag u dus een maximale nominale waarde voor maaltijdcheques van €8 toekennen aan uw medewerkers.

En dit is niet het enige goede nieuwsde fiscale aftrekbaarheid zal van €1 naar €2 verhogen per maaltijdcheque, ongeacht de toegekende nominale waarde.

Staat dit binnen uw onderneming reeds op de planning? Dan kunt u simpelweg in uw bestelling voor de prestaties van januari 2016 alvast €8 ingeven.

Vanaf 30 oktober 2015 kunt u op onze website alle informatie terugvinden i.v.m. voornoemde verhoging in een White Paper, opgesteld in samenwerking met advocatenkantoor Younity.

Klik hier voor het Koninklijk Besluit

Geschenkcheques en waarom ze zo populair zijn bij werknemers en bedrijven

Product

21.08.2018

Geschenkcheques en waarom ze zo populair zijn bij werknemers en bedrijven

De geschenkcheque wordt steeds meer op prijs gesteld om werknemers op een persoonlijke manier te motiveren en te belonen en ze in alle vrijheid hun geschenk te laten kiezen. Soms dient zo’n cheque als aansporing om doelstellingen te bereiken, soms gewoon als bedankje voor een goed uitgevoerde moeilijke taak. Wij leggen uit waarom hij zo populair wordt. Een manager die een medewerkster of medewerker wil bedanken voor haar of zijn…
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×