Food lovers, opgelet: Uber Eats nieuw in ons netwerk!

Goed nieuws! Voortaan kunnen je medewerkers eenvoudig met hun Lunch Pass betalen op Uber Eats. Ze bestellen vanaf nu waar en wanneer ze willen heerlijke sushi, burgers, pasta of tapas … En dat heel gemakkelijk met de gsm of tablet!

➤ Zo plaatsen je medewerkers een bestelling bij Uber Eats met hun Lunch Pass

1. Voeg je Sodexo Card toe als betaalmiddel op Uber Eats

  • Hou je Sodexo Card en je telefoon bij de hand.
  • Open de applicatie Uber Eats en tik onderaan op het pictogram "Account"
  • Tik vervolgens bovenaan op het pictogram “Portemonnee".
  • Scroll daarna naar “Maaltijdvoucher” en tik op "account koppelen"
  • Selecteer "Sodexo" en vul je kaartgegevens in.

2. Maak je keuze

Open de Uber Eats-app en filter je zoekopdracht door “Maaltijdvouchers” en daarna “Sodexo” te selecteren (deze filter staat alleen op de Uber Eats-app en niet op de website). Je krijgt dan al de restaurants die Lunch Pass aanvaarden te zien.

Zin een bepaalde keuken zoals Italiaans eten of Indisch? Kies dan eerst het type gerecht dat je wil (bv. pasta of sushi) en selecteer daarna pas de filter "Maaltijdvouchers" en "Sodexo".

Heb je een gerecht gevonden dat je lekker vindt? Selecteer het om het aan je bestelling toe te voegen.

3. Bestel

Wanneer je je keuze valideert worden de geschatte levertijd en de totale prijs van je bestelling aan jou bevestigd. Selecteer Lunch Pass als betaalmethode* en als alles er goed uitziet, druk je op ‘Bestellen’. Zo simpel is het!

4. Volg je bestelling

Volg de status van je bestelling van voorbereiding tot levering. Als je bestelling klaar staat, komt een koerier ze ophalen om ze bij jou te leveren.

* Bezorgkosten en eventuele fooien moeten met een andere betaalmethode worden betaald.

➤ 30% korting op je volgende bestelling

Maak van deze gelegenheid gebruik om je bestelling te plaatsen met de code SODEXO30 en trakteer jezelf! Opgelet, deze code is geldig tem  30/09/2023.

* Aanbieding geldig voor een minimale bestelling van €15 op Uber Eats, exclusief bezorgkosten en met een maximale korting van € 8. Voer de code SODEXO30 (enkel geldig in België) in bij het betalen van je bestelling.

Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en niet combineerbaar met afhaalbestellingen. Gereserveerd voor de eerste 5000 gebruikers van de code.

Smakelijk!