De elektronische ecocheque eindelijk werkelijkheid | Sodexo België

De elektronische ecocheque eindelijk werkelijkheid

De elektronische ecocheque nu ook op de Sodexo Card® !

Het hing al een tijdje in de lucht, de drie ministers hebben vandaag de erkenning getekend: Sodexo is nu officieel leverancier van de elektronische ecocheques.

Deze formaliteit was noodzakelijk voor Sodexo om de dienst aan de bedrijven te kunnen aanbieden. We zijn volop bezig met de pilootprojecten en deze zullen in de loop van de volgende weken verder uitgebreid worden. De complete roll out is voorzien voor de maand mei. Dit is ook de periode waarin de meeste bedrijven hun ecocheques bestellen.

Net zoals bij de digitalisatie van de maaltijdcheques, zullen de bedrijven zelf kunnen kiezen om over te schakelen naar de elektronische ecocheque. Vanzelfsprekend zal er maar één kaart zijn voor zowel de elektronische ecocheques als de maaltijdcheques. Alle voordelen zoals veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak van de elektronische maaltijdcheques gelden ook voor de elektronische ecocheques.

Ter info : 50% van de maaltijdchequebegunstigden krijgen ook ecocheques. 1,5 miljoen mensen krijgen ecocheques en 1,65 miljoen maaltijdcheques.  Het netwerk telt meer dan 10.000 aanvaardingspunten: 40% van de ecocheques wordt gespendeerd bij de kleinhandel.  Een goed resultaat voor de ecocheque die nog maar sinds 2008 in omloop is.

Meer weten over de Eco Pass® in het algemeen

 

Geschenkcheques en waarom ze zo populair zijn bij werknemers en bedrijven

Product

21.08.2018

Geschenkcheques en waarom ze zo populair zijn bij werknemers en bedrijven

De geschenkcheque wordt steeds meer op prijs gesteld om werknemers op een persoonlijke manier te motiveren en te belonen en ze in alle vrijheid hun geschenk te laten kiezen. Soms dient zo’n cheque als aansporing om doelstellingen te bereiken, soms gewoon als bedankje voor een goed uitgevoerde moeilijke taak. Wij leggen uit waarom hij zo populair wordt. Een manager die een medewerkster of medewerker wil bedanken voor haar of zijn…
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×