De elektronische ecocheque, een realiteit in 2016! | Sodexo België

De elektronische ecocheque, een realiteit in 2016!

Goed nieuws, het Koninklijk Besluit omtrent de elektronische versie van de ecocheques is op 24 december 2015 in het Belgisch Staatsblad verschenen.

Dit Koninklijk Besluit bepaalt dat de ecocheque in 2016 zowel in papieren als in elektronische vorm zullen kunnen worden uitgegeven. Het Koninklijk Besluit bepaalt eveneens dat de elektronische ecocheques slechts door een erkend uitgever mogen worden uitgegeven, Sodexo heeft reeds alle nodige stappen ondernemen om de erkenning voor uitgifte van elektronische ecocheques te verkrijgen. Eenmaal dit het geval is, zal de terbeschikkingstelling van de elektronische Eco Pass® kunnen worden voorzien.

Onze klanten zullen de keuze hebben om de ecocheques in papieren of elektronische vorm toe te kennen op de Sodexo Card®.

De e-Eco Pass®, de elektronische ecocheque van Sodexo, zullen aan de hand van de Sodexo Card® ter beschikking kunnen worden gesteld van uw medewerkers. Deze laatste is reeds welbekend op de Belgische markt als drager voor de e-Lunch Pass®, de elektronische maaltijdcheque van Sodexo.

Bekijk de e-Eco Pass® video
Meer weten over de Eco Pass® in het algemeen

Geschenkcheques en waarom ze zo populair zijn bij werknemers en bedrijven

Product

21.08.2018

Geschenkcheques en waarom ze zo populair zijn bij werknemers en bedrijven

De geschenkcheque wordt steeds meer op prijs gesteld om werknemers op een persoonlijke manier te motiveren en te belonen en ze in alle vrijheid hun geschenk te laten kiezen. Soms dient zo’n cheque als aansporing om doelstellingen te bereiken, soms gewoon als bedankje voor een goed uitgevoerde moeilijke taak. Wij leggen uit waarom hij zo populair wordt. Een manager die een medewerkster of medewerker wil bedanken voor haar of zijn…
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×