Een zalige zomer in 3 stappen? Haal de Sodexo Sport & Culture Pass maar boven!

Een dagje naar de dierentuin, ontspannen in het theater, met vrienden naar de sportclub of een avondje uit in de bioscoop? Deze zomer wordt er eentje om nooit meer te vergeten.

Help je medewerkers om deze vakantie te besteden aan de dingen die ze écht graag willen doen. Gun hen een geweldige vakantie, boordevol theater, sport en cultuur. Zodat ze achteraf met opgeladen batterijen én met volle focus opnieuw aan de slag kunnen gaan op de werkvloer.

➤ Sport & Culture Pass: altijd geweldige vrije tijd

Hoe? Wel, met de 100% digitale Sport & Culture Pass van Sodexo geef je jouw medewerkers toegang tot een ruime waaier aan (ont)spannende activiteiten. Je beloont hen dus met kwaliteitsvollere vrije tijd. Een cruciale tool om je medewerkers te tonen hoeveel je hen waardeert.

Wist je trouwens dat de mobiele Sport & Culture Pass inmiddels al aanvaard wordt bij meer dan 200 handelaars, cultuurinstellingen en sportorganisaties?

➤ Je medewerkers in 3 stappen naar de (vrije) tijd van hun leven

Terwijl jij hun loonpakket verrijkt op een fiscaal voordelige manier, genieten je medewerkers voluit van een onvergetelijke zomer vol fijne activiteiten. Een win-win situatie waar iedereen gelukkig van wordt!

Deze zomer leid je jouw teams in 3 stappen naar de (vrije) tijd van hun leven. Want je medewerkers belonen met Sport & Culture Pass, dat is écht een slim idee.

1. Scan & Go (have a good time)!

Je medewerkers hoeven alleen hun telefoon mee te nemen – géén gedoe meer met kaartjes en overvolle portefeuilles. Sport & Culture Pass van Sodexo is immers volledig digitaal. Via een handige QR-code krijgen je medewerkers toegang tot een ruim netwerk aan culturele en sportieve organisaties.

Gewoon even downloaden op de smartphone. De Sodexo4you-app openen. En ze boeken met een paar klikken hun concerttickets, sportabonnement of toegangsbewijs voor een cultuurhuis. Handig, toch?

2. Happy times, happy medewerkers

De zomer zorgt voor energie. Zon, vakantie en fun! Hobby’s, cultuur en sport zorgen voor waardevolle momenten vol plezier en ontspanning. Geen betere manier om de batterijen op te laden. Sport & Culture Pass is de perfecte manier om dat te ondersteunen.

Help je medewerkers om te deconnecteren. Even weg van alle stress. Zo komen ze vol positieve energie weer aan op het werk. En dat heeft natuurlijk impact op de werksfeer, het geluksgevoel én de productiviteit van je medewerkers.

3. Maak meer mogelijk

Dure activiteiten in de vrije tijd? Gun je medewerkers wat meer koopkracht voor de fijne dingen in het leven. Sport & Culture Pass beloont hen op een unieke manier, met extra budget voor belevingen en activiteiten.

Je medewerkers krijgen de kans om hun vrije tijd in te vullen zoals zij dat graag willen, jij verrijkt hun loonpakket op een fiscaal voordelige manier.

➤ De digitale Sport & Culture Pass gebruiken: zo werkt dat

Dankzij de 100% mobiele en digitale Sport & Culture Pass hebben je medewerkers hun vrije tijd écht in de hand. Je vindt hem namelijk in de Sodexo4you-app voor smartphones. Handig én gebruiksvriendelijk.

Sport & Culture Pass bestaat uit:

  • Een barcode
  • Een QR-code
  • Een digitaal kaartnummer (met geldigheidsdatum en 4-cijferige code)

Betalen is verrassend eenvoudig. Dat gebeurt via de app. En kan op twee verschillende manieren.

1. Betalen bij de handelaar

Je medewerker toont een QR-code in de Sodexo4you-app. De verkoper scant de QR-code en de betaling gebeurt automatisch.

2. Online betalen

Je medewerker vult het digitaal kaartnummer, de 4-cijferige code én de geldigheidsdatum in op de website van de handelaar. Al die informatie is makkelijk te vinden in de Sodexo4you-app.

➤ Tijd voor betere vrije tijd: gun je medewerkers de Sport & Culture Pass!

Toon je waardering voor het harde werk van je medewerkers. Help hen om te genieten van hun vrije tijd. Klaar om deze 100% digitale oplossing te ontdekken?

Ja, ik ontdek de digitale Sport & Culture Pass!