De voordelen van maaltijdcheques voor werknemers op een rijtje

Misschien krijg jij net zoals één op drie werknemers in België maaltijdcheques van je werkgever. Je kan deze gebruiken voor je voedingsaankopen in een ruim netwerk van lokale handelszaken, supermarkten, restaurants, snackbars,… Maaltijdcheques zijn interessant voor bedrijven, maar ze bieden ook werknemers tal van voordelen.

1. Maaltijdcheques verhogen daadwerkelijk de koopkracht

Dankzij maaltijdcheques geniet je van een verhoging van je koopkracht. Het is een extra budget (tot €160 per maand) voor de aankoop van maaltijden en voedingsproducten.

New call-to-action

2. Maaltijdcheques zijn 12 maanden geldig.

Als je maaltijdcheques krijgt, heb je een jaar de tijd om ze te gebruiken. Je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken dat je maaltijdcheques snel vervallen. Zo kies je gemakkelijk wanneer je ze gebruikt.

3. Maaltijdcheques zijn overal bruikbaar.

Met maaltijdcheques kun je maaltijden of voedingswaren betalen naargelang je inspiratie en je levenswijze. Ze zijn geldig in een ruim netwerk van handelszaken: voedingswinkels (bakkers, slagers, fruit- en groentewinkels,…), restaurants, snackbars en fastfood zaken, thuis geleverde maaltijden, warenhuizen, supermarkten,… Aan keuze geen gebrek.

Maaltijdcheques zijn het favoriete extralegale voordelen bij de Belgische werknemers. Ze vormen immers een niet-belastbare aanvulling op het loon die de koopkracht daadwerkelijk verhoogt. Maaltijdcheques zijn makkelijk te gebruiken en kunnen worden besteed in tal van restaurants en handelszaken, in heel België. Ontdek de zaken die de Lunch Pass aanvaarden op www.sodexo4you.be.

New call-to-action